Αποτελέσματα αναζήτησης για: Αποστάγματα 11-20€

Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο

varvagianni-green-lrg

Τύπος: Ούζο

Παραγωγός: Βαρβαγιάννης

Χώρα: Ελλάδα

Τιμή: 4,20 € / 200 ml

13 € / 700 ml

Περιγραφή: Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100% που παράγεται στους 42% Vol.

Ούζο Καζανιστό Στουπάκη

ouzo

Τύπος: Ούζο

Παραγωγός: Στουπάκης

Χώρα: Ελλάδα

Τιμή: 4 € / 200 ml

12 € / 700 ml

Περιγραφή: Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρωμάτων του, φέρνοντας επανάσταση στις αισθήσεις και προσφέροντας τη γλυκιά ανάμνηση και χαρά κάθε ξεχωριστής στιγμής στη ζωή μας.

Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε

blue-bottle-sm

Τύπος: Ούζο

Παραγωγός: Βαρβαγιάννης

Χώρα: Ελλάδα

Τιμή: 4,40 € / 200ml

13,50 € / 700ml

Περιγραφή: Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το φημισμένο και αγνό Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε έχει ευχάριστο άρωμα, διάφανο χρώμα και απαλή γεύση που χαρίζει στον ουρανίσκο αισθήσεις από ανοιξιάτικη αύρα και ηλιόλουστη θάλασσα.

Ούζο 12

download

Τύπος: Ούζο

Χώρα: Ελλάδα

Τιμή: 3,20 € / 200 ml

10,70 € / 700 ml

Περιγραφή: Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.

Απόσταγμα Μπαμπατζίμ Ροδίτης

MPAMPATZIM_RODITIS-250x400

Τύπος: Απόσταγμα

Παραγωγός: Μπαμπατζίμ

Ποικιλία: Ροδίτης

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Χώρα: Ελλάδα

Τιμή: 13,50 €

Περιγραφή: Έντονη αρωματική παλέτα.

Ταιριάζει: Συνοδεύει άριστα γλυκά, σοκολάτα, καφέ.