Αποτελέσματα αναζήτησης για: ουισκι 41€ – 50€

Johnnie Walker GOLD LABEL, Scotch Whisky

Johnnie Walker - Gold Label

Παραγωγός: Johnnie Walker

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Blend

Αλκοολικοί βαθμοί: 40% alc.

Τιμή: 44 €

Περιγραφή: Το Gold Label Reserve είναι ένα πολυτελές blend που συμπληρώνει ιδανικά «χρυσές» εορταστικές στιγμές. Ένα ουίσκι με γλυκά, φρουτώδη και μελωμένα αρώματα και κρεμώδη υφή.

Johnnie Walker GREEN LABEL, Scotch Whisky

Johnnie Walker Green label

Παραγωγός: Johnnie Walker

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Blend

Αλκοολικοί βαθμοί: 43% alc.

Τιμή: 42 €

Περιγραφή: Με την πλούσια χρυσαφένια, κεχριμπαρένια εμφάνιση, αυτό το malt επιστρατεύει πολλά και σύνθετα φυσικά αρώματα. Ξεκινάει από τις παραθαλάσσιες περιοχές και προχωράει στην ενδοχώρα πάνω από το βρεγμένο γρασίδι και μέχρι τα καταπράσινα δάση. Στη συνέχεια, έρχονται οι εξωτικές νότες φλούδας πορτοκαλιού, ροδάκινων κομπόστα, μαγειρεμένων μαύρων φρούτων και βύσσινων.

Talisker Skye, Single Malt Scotch Whisky

Talisker Skye

Παραγωγός: Talisker

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Single Malt

Αλκοολικοί βαθμοί: 45.8% alc.

Τιμή: 45 €

Περιγραφή: Διαφορετική προσέγγιση του Talisker που παίρνει το όνομά του απο το νησί στο οποίο βρίσκεται το αποστακτήριο. Πιο ευκολόπιοτο, με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, γλυκό καπνό και πιπεράτα μπαχαρικά αλλά και τις παραδοσιακές θαλασσινές νότες του Talisker. Ιδανικό για όσους βρίσκουν το κλασικό Talisker λίγο βαρύ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα αρέσει και στους φίλους της μάρκας.

Jura, Single Malt Scotch Whisky, 10y

Jura 10 Years oldΠαραγωγός: Isle of Jura

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Single Malt

Αλκοολικοί βαθμοί: 40% alc.

Τιμή: 43 €

Περιγραφή: Στρογγυλό και ελαιώδες με φλοιό λεμονιού, κριθάρι και κρεμώδες βούτηρο στη μύτη, ενω γλυκές γεύσεις ροδάκινου με μια επίγευση θαλάσσιας αύρας έρχονται να ολοκληρώσουν την εικόνα. Ένα υπέροχο whisky ιδανική εισαγωγή στα single malt.

Jack Daniel’s Single Barel