Αποτελέσματα αναζήτησης για: ουισκι 10€ – 20€

HAIG, Gold Label

Haig Gold LabelΠαραγωγός: John Haig & Co

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Blend

Αλκοολικοί βαθμοί: 40% alc.

Τιμή: 20 €

Περιγραφή: Χρώμα χρυσαφί, αρώματα καπνού και φρεσκοκομμένων χορταρικών, με ικανοποιητικό σώμα με πιπεράτες νότες κάρδαμου, ένα παραδοσιακό whisky από τον αρχαιότερο παραγωγό σκωτσέζικων whiskys.

Johnnie Walker Red Label

Johnnie Red

Παραγωγός: Johnnie Walker

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Blend

Αλκοολικοί βαθμοί: 40% alc.

Τιμή: 19,70 €

Περιγραφή: Το JOHNNIE WALKER RED LABEL είναι το σκωτσέζικο ουίσκι με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Φημίζεται για τη δυναμική γεμάτη χαρακτήρα γεύση του. Το blending, η ανάμειξη, είναι ένας συνδυασμός τέχνης και επιστήμης εδώ και πολλές γενιές. Το JOHNNIE WALKER RED LABEL, χάρη στον συνδυασμό των ελαφριών ουίσκι των ανατολικών ακτών της Σκωτίας και των πιο έντονων ουίσκι με τον τυρφώδη χαρακτήρα των δυτικών ακτών, δημιούργησε ένα blend με εξαιρετικά βαθιά γεύση. Η γεύση του γεμίζει όλο τον ουρανίσκο σας για να σας χαρίσει μια γευστική εμπειρία που κανένα συνηθισμένο ουίσκι δεν μπορεί να σας προσφέρει.


Teacher’s, Blended Scotch Whisky

teachers-highland-cream-blended-scotch-whisky-70cl_tempΠαραγωγός: Teacher Distillery

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Blend

Αλκοολικοί βαθμοί: 40% alc.

Τιμή:  18,50 €

Περιγραφή: Αρώματα καπνού και sherry εναλλάσονται και δένουν αρμονικά. Στον ουρανίσκο μπαχαρικά, καραμέλα και θαυμάσια επίγευση μελιού και δημητριακών.

The Famous Grouse, Blended Scoth Whisky

The Famous GrouseΠαραγωγός: Famous Grouse Distillery

Χώρα: Σκωτία

Τύπος: Blend

Αλκοολικοί βαθμοί: 40% alc.

Τιμή:  20 €

Περιγραφή: Χρυσαφί, διαυγές και λαμπερό.Το χρώμα αποτελεί την πρώτη ένδειξη για ένα εξαιρετικό whisky, αφού εκλεπτυσμένα malt whiskeys «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο. Αρώματα από δρυ και sherry, αλλά και νότες εσπεριδοειδών. Με τον ουρανίσκο να υποδέχεται μια γεύση ώριμη και απαλή, γεμάτη πλούσιους υπαινιγμούς από φρούτα του Speyside που αφήνουν μια καθαρή και ημίξηρη επίγευση.

Ballantines Finest

diagonismos-dwro-ballantines-voldrinks1

Χώρα: Σκωτία

Τιμή: 19€